Komentari
  • Irriducibile (19.04.2010. 09:15)

    Ne mogu da verujem da im ni za nase prilike pun stadion nista ne znaci, nego odigraju ko neke babe.
    Na stranu umor - to vam je dobro placen posao.
    Ako ste usli u sezonu samo zbog kupa, bolje da ne igrate fudbal.
    Jedinstvenu priliku da opet privolite publiku da dolazi na utakmice vi uprskate protiv skromne ekipe Spartaka - zalosno.
    I sad ce te na prijem zbog ulaska u finale - uzas!

    Umesto da se opustim i uzivam, ja se iznerviram.
    Toga vise nece biti.
  • Realista (19.04.2010. 11:14)

    Slazem se sa prethodnikom,ovo vec postaje farsa ! Nije vise bitna ni igra(prosecna u okvirima nase bede),vec bezobzirna lazna propaganda ! Slavimo neke pobede koje su daleko od onih pravih,velicamo neku borbenost koja se podrazumeva svuda u svetu a to im je POSAO ZA KOJI SU DOBRO PLACENI u odnosu na druge obicne ljude koji zive oko njih ! Mnogi klubovi i pojedinci u ovom gradu postizu mnogo bolje rezultate i u sirim okvirima SA MNOGO MANJE SREDSTAVA I POMPE ! PRAVE VREDNOSTI SU DAVNO ARHIVIRANE I NE STANUJU VISE OVDE ! ZBOGOM MOJA LJUBAVI...
  • Sick of it all (19.04.2010. 11:47)

    Osecaj da neko pravi budalu od mene kad god dodjem na utakmicu, dostigao je vrhunac.

    Po meni, utakmica sezone - prilika za pomirenje i da se zaboravi sve lose ove sezone (previse toga). Jasno je svima kome je stalo, a kome nije.

    Pet hiljada budala i saka onih koje boli tuki.
    Sad je prica, bicemo peti. Nemojte biti sigurni u to, pogledajte tabelu!!!
    Mozemo biti cak i deveti, obzirom na igru.

    I Djumi se nafurao posle pobede u kupu pa je poceo da se kocoperi - "lep primer" za svoje igrace. Rezultat takvog ponasanja smo videli juce.
    Unajmite psihologe da se bave svim strukturama kluba, od uprave pa do onih koji treba da se pokazu na terenu!!!

  • autonomas (19.04.2010. 23:08)

    NEKE STVARI MORAJU BITI JASNE:
    1Ovi igraci moraju znati sta znaci nositi dres Vojvodine
    2Vojvodina nije provincijska prcija stoga izmedu zalaganja protiv Zvezde Ili Partizana izalaganja protiv drugih klubova nesme da bude razlike!
    3Od jedne pobede se ne zivi,Vojvodina je veliki klub pogotovo za ovu ligu i stoga mora stalno ici na pobedu kuci i u gostima TO MORA BITI NORMALNA STVAR!
    4Igraci koji misle da je dovoljno jedanput u tri godine pobediti Zvezdu ili Partizan i da su time ispunli svoj dug Vojvodini nemaju sta da traze u njoj.
    5Vojvodina mora odgojiti 30ak klinaca koji su ovde rodeni,za koje tradicija Vojvodine nije spansko selo u tom slucaju imali bi tim i za titulu i za evropu,a klub bi mogao na pravi nacin da zaraduje na trnsferima
    6Moramo ponovo postaviti istinske temelje nekada slavne Vosine omladinske skole jer svi uslovi za to postoje u Veterniku.
    7Ako bi sve ovo uspeli da uradimo,a duboko verujem da to mozemo,pod uslovom da svi pravi novosadani stanu iza kluba i uhvate se za isti stap,politicari vise nebi mogli da ignorisu potrebu i nuznost za EVROPSKIM STADIONOM VOJVODINE!
Vesti
NIKOLA ČUMIĆ najbolji igrač sezone 2022/2023

Najbolji strelac tima, ponovo je i igrač sezone – u devetanest godina dugoj tradijiciji, NIKOLA ČUMIĆ je izabran za “Igrača sezone 2022/2023”, od strane navijača FK Vojvodine okupljenih oko Foruma i Sajta fkvojvodina.com! Kako su mu, sve do poslednjeg kola,...

Press
Turska ipak najbolja opcija, Stanisavljević u Asterasu

U svetlu aktuelnih geopolitičkih zbivanja, a posebno posle obaranja ruskog vojnog aviona od strane turske armije, bilo je neizvesno gde će fudbaleri Vojvodine odraditi zimske pripreme. Već godinama unazad Novosađani su kraj januara i početak februara provodili na obalama...

Intervju
Goran Smiljanić

Želim da se na kraju ove sezone radujem trofeju, mojoj pozitivnoj promeni i Voši o kojoj priča Evropa!

Lista strelaca
Zukić10
Ivanović8
Vukanović7
Radulović6
Milosavljević4
Petrović4
Zady Sery4
Čumić2
Bolingi2
Campbell2

Igrač sezone
Vukanović23
Zady Sery20
Radulović20
Zukić18
Korać17
Milosavljević15
Índio14
Carević14
Ivanović12
Čumić12

Sećanja
FK Vojvodina u prošlostiJedan jedini klub
FK Vojvodina u prošlosti

Priča Fudbalskog Kluba Vojvodina započinje u proleće sad već davne 1914. godine. Dok se svet spremao za rat, grupa omladinaca rešila je da osnuje fudbalski klub...